Coworking,
Sales i
Assessorament Empresarial

A BARCELONA

¿QUÈ ÉS CAL TIP?

CAL TIP és una cooperativa de coneixement, enfocada al desenvolupament de les persones i a la gestió del talent, ubicada al barri de Gràcia.

¿PER QUÈ CAL TIP?

El teu espai on venir a treballar, per hores, per setmanes i/o per mesos.

El teu espai de treball propi, amb flexibilitat d’ús, sense interferències i equipat. Aconsegueixes conciliar la teva vida personal amb la professional

Assessorament empresarial i gestió de projectes per al desenvolupament del teu negoci o idea de projecte en un entorn de treball professional.

Sales polivalents per a reunions, esdeveniments, exposicions i presentacions

Per a CAL TIP el coworking és la pràctica per la qual els professionals que no comparteixen sector, ni activitat, ni empresa generen ecosistemes de creixement.

COWORKING

Espais de treball compartit que transformen la manera de treballar. Incentivant l'autogestió econòmica, una bona gestió del temps i una major productivitat en les responsabilitats i tasques de cada professional.

Coneixement + Creixement + Relacions + Espais equipats + Projectes

Bono día

20€

Adquireix aquest bo per a tu, per al teu equip o per als teus empleats. Teletreballa prop de casa i en el cor de Gràcia.

IVA inclòs.

Coworking x hores

30 € / 10 hores
60 € / 20 hores
110€ / 40 hores

El teu lloc de treball flexible, treballa des de qualsevol de les zona compartides, envolta’t d’un ambient de productivitat i confort.

IVA inclòs.

Coworking fix

60 € / Setmana
160 € / Mes

Lloc fix en zona compartida. Gana en productivitat i agilitat treballant des del teu escriptori propi. Inclou hores d’accés a sales de reunions.

Preu sense IVA.

Grups i empresas

SETMANAL
97,50€ / 3 persones
162,50€ / 5 persones

MENSUAL
480€ / 3 persones
800€ / 5 persones

El teu equip pot treballar per setmanes o mesos en un espai flexible!
IVA inclòs.

En tots els nostres espais de treball i sales, disposes de cuina i terrassa.

Els negocis són qüestió de matisos i els resultats són el reflex del que fas.

ASSESSORAMENT EMPRESARIAL | GESTIÓ DE PROJECTES

Són clau per a la creació, el desenvolupament, la posada en marxa i la consolidació d'un projecte o negoci en qualsevol de les seves fases. Sempre des de l'acció, l'enfocament i del teu esforç. Aprenent i desenvolupant les teves competències professionals i eines de gestió.

La nostra metodologia i implementació d'assessorament, consultoria, estratègia, acompanyament i aprenentatge a l'emprenedor i a les empreses aquesta registrada i desenvolupada per Cal Tip.
© Copyright by Cal Tip.

Pla d'empresa | Pla de Màrqueting | Desenvolupament web | Pla financer | Pla jurídic | MentorIa | Posicionament i SEO | Digital | Patents i marques

Consulta | 120€ / 2 hores

Assessorament empresarial i gestió de projectes | A consultar

Preu sense IVA

CAL TIP és un espai per al coneixement i per això és benvinguda tota persona que vulgui treballar, pensar i crear en un entorn agradable i professional.

LES NOSTRES SALES

La millor manera i manera de transmetre el coneixement per al treball en equip, el desenvolupament de projectes, la focalització en el treball productiu, el desenvolupament d'objectius i dinàmiques de grup com a eina de transformació empresarial.

Sala de reunions | Sala polivalent | Esdeveniments i tallers

Sala Mercè Rodoreda | Reunions | 20€ / hora

Sala Frida Kahlo | EspaI polivalent | 20€ / hora

Esdeveniments y tallers | A consultar

Preus sense IVA.

“He tingut l'oportunitat de treballar amb Eugenia en la gestió d'un projecte de dipòsit de creacions per a empreses i professionals. Destacaria la seva visió estratègica i la seva capacitat i experiència de gestió d'equips i projectes amb interlocutors de diversa índole, així com la seva capacitat per a prendre decisions en els moments clau. A més de ser una excel·lent professional, en el tracte personal és una persona exquisida.”

Eugenia MartíDirectora de Innovación, BCD Barcelona Centre de Disseny

Un dels coworking més adaptables que conec. Tot són facilitats tant si vols espais de treball per una hora, per setmanes, per mesos. A més amb terrassa i cuina. Un entorn de treball molt relaxat, no t'ho ofereix ni la cadena que tothom coneixem. M'encanta i ho uso quan estic treballant per Barcelona.

ManuelProject Manager - Freelance

"Gràcies per assessorar-me per a dur a terme la meva idea de negoci, donar-me les eines que requereixo en tot el procés aportant els coneixements necessaris, adequats i el teu acompanyament. També gràcies pel treball què feu i per tenir un espai de treball on sorgeixen molt bones sinergies."

Pol RivasProduct Designer

“Eugenia és una persona que va més enllà del professional. Es compromet amb el teu projecte i amb tu. Ha demostrat dominar a la perfecció totes les eines que contribueixen al creixement professional i empresarial, amb una visió estratègica gràcies a la seva dilatada experiència, aportant els coneixements necessaris i adequats per a resoldre les necessitats que poguessin sorgir i treballant-les al costat de tu. El seu objectiu no sols és afermar el futur del projecte empresarial, sinó que també el del professional.”

AdriàProject Designer

“El millor espai per a desenvolupar el teu projecte, compartir i aprendre! No deixis de visitar-ho! I el millor són les persones que han creat aquest meravellós espai creant una atmosfera inigualable.”

SergioProject Manager

Sempre que vaig a Barcelona a impartir cursos de formació vaig a Cal Tip. Em quedo tranquil·la perquè sé que tant la sala com el tracte amb elles és magnífic. Totalment recomanable!

InésThe Flower Journal