Les nostres sales de coneixement

El teu ecosistema de creixement

En Cal Tip tenim COWORKING per hores/mesos, SALAS de REUNIONS i POLIVALENTS per a adaptar els horaris professionals, realitzar dinàmiques de grup, i una multitud d'activitats pràctiques i teòriques, incentivant una bona gestió del temps i una major productivitat en les responsabilitats i tasques de cada professional.

REUNIONS | SALA MERCÈ RODOREDA

Sala de reunions àmplia i lluminosa on reunir-te tant amb els teus clients com amb els teus companys per a treballar i/o realitzar les teves presentacions, treballar en equip, realitzar cursos i formacions, desenvolupar idees, treballar estratègies i materialitzar objectius.

RESERVA ONLINE DES DE EL CALENDARI

Loading...

POLIVALENT | SALA FRIDA KAHLO

Sala polivalent: ofereix multitud de possibilitats des d’activitats més teòriques com workshops, cursos, tallers, presentacions, dinàmiques de grup, a activitats més pràctiques com a assajos, teatre, ioga, exposicions, ball, meditació.

RESERVA ONLINE DES DE EL CALENDARI

Cargando...

COWORKING | SALA GARCÍA LORCA

Coworking: el teu lloc de treball còmode i flexible en una sala diàfana.
Tens a la teva disposició tot el necessari per a desenvolupar els teus projectes i optimitzar el teu temps. A més disposes d’una cuina i una terrassa.

La funcionalitat i la utilitat de les sales de reunions, és el seu “ús” per al treball en equip, per al desenvolupament de projectes, la focalització en el treball productiu, compromès, sostenible i assolible, la definició i el desenvolupament d'objectius, les dinàmiques de grup, les conferències i presentacions, els tallers, les formacions i els esdeveniments, tant des del punt de vista del seu disseny i infraestructura, com la finalitat de les mateixes i la millora en la dinàmica de les pròpies reunions.

Les reunions i els esdeveniments estan en una constant evolució i creixement, dels canvis experimentats en les necessitats professionals, tant dels organitzadors com dels assistents, per ells s'avaluen i valoren tots els elements que componen una reunió, adaptant-los de manera eficient a les noves realitats i necessitats dels usuaris professionals i futurs clients.