El coneixement que es comparteix es guanya

Som un equip i estem involucrades en una iniciativa innovadora que aporta un benefici social al nostre entorn.
Volem fer els deures com a professionals, posant en valor la innovació i el coneixement compartit com a eina de transformació en un entorn cultural, social, professional i mediambiental.

Eugènia Sanjuán
Sòcia Fundadora

 

A una galàxia molt llunyana amb el despertar de la força, va nèixer aquest projecte vital i professional en el qual  les connexions entre individus, “boletes” podem fonamentar i impulsar en el desenvolupament de les persones.

Així va començar tot!

Cadascun de nosaltres tenim les nostres circumstàncies de vida, però es presenta un moment en el qual arribem a un punt en comú on podem compartir, cobrir necessitats i aportar solucions; l’essència vital d’aquest projecte parteix de la base en què crec fermament en les persones, en la seva capacitat d’acció i interacció  i en el talent de cadascuna d’elles, ja sigui intrínsec o après, i que tots podem aportar al nostre dia a dia, tant en la nostra vida personal com professional, generant coneixement compartit com l’eina de transformació, revaloritzant les professions i els oficis, en definitiva, crear ecosistemes de creixement.

Al mateix temps la Generació del 27 o la Generació de les Avantguardes, ha estat un referent per a mi -concretament i especialment en Federico Garcia Lorca- per la seva cultura i coneixement, ja que en aquest temps es va produir un creixement emergent en tots els àmbits professionals – artistes, novel·listes, docents, escriptors, arquitectes, intel·lectuals, cineastes… –  per tot això a CAL TIP volem desenvolupar el talent de les persones compartint el nostre esperit en l’economia del coneixement, la innovació i les competències de cadascun, amb el referent d’aquesta generació per la seva cultura i la seva saber suportat en estructures emblemàtiques del barri de Gràcia, aprenent i generant bossa d’oportunitats on la responsabilitat  individual i el respecte a l’altre són generadors de confiança.

Beatriz Afán de Ribera
Sòcia 

La meva història en realitat és molt senzilla, vaig arribar a Cal Tip de la mà d’aquesta dona que és aquí a dalt tan somrient, que fa ja uns anys em va embolicar per a embarcar-me en aquest projecte…a mi em va encantar, la veritat, així que vaig dir anem allà!

És un fet que no és necessari estar durant hores en la nostra taula enfront de l’ordinador i al costat del telèfon per a estar connectats amb el món, les noves tecnologies ens permeten treballar amb total flexibilitat i atendre els nostres clients i proveïdors a qualsevol hora i des de qualsevol part. El coworking ho fa possible, treballar en un ambient totalment professional, i amb les mateixes comoditats i garanties que en una oficina convencional i a un menor cost.

Buscàvem una mica més, un concepte més enllà d’un espai compartit tradicional, un lloc multidisciplinari, en el qual pots venir a treballar des d’una hora fins a tenir el teu propi espai durant anys. Un dels objectius principals de treballar en Cal Tip és optimitzar el temps, implementar la innovació i la productivitat, valors fonamentals en aquesta època en la qual es fa missió gairebé impossible conciliar les múltiples responsabilitats a les quals ens enfrontem en el nostre dia a dia.

La essència de Cal Tip, va mès enllà! En el nostre workspace de coneixement, volem donar al talent el valor que es mereix, i per això, pots recolzar-te en nosaltres per a fer aquest pas definitiu en la teva carrera i venir a impartir les teves formacions, donar les teves classes o fins i tot celebrar esdeveniments en els quals compartir el teu coneixement amb els altres per a continuar teixint connexions i sinergías, ja que per molt que la tecnología ens ajudi, mai podrà substituir el tracte obert i sincer de persona a persona.

I per descomptat això no és el final de la història, encara queda molt camí per davant, i estem disposades a recórrer-ho dia a a dia amb l’esforç i la perseverança que t’atorguen en creure en el que fas…ens acompanyes?