Skip to main content

Posem en valor la innovació i el coneixement compartit com a eina de transformació.

CAL -> La casa "de", l'imperatiu del verb “caldre” que en català significa “la necessitat de”

TIP -> És la forma col·loquial de *advice, en anglès , i s'empra #en referir-se a un consell, recomanació, suggeriment. I la utilització d'aquest aquest vocable en català vol dir
“estar ple … satisfet de coneixement!”

CAL TIP, l'essència de la Generació de les Avantguardes (G27) en el segle XXI

En Cal Tip hem sumat:

ECONOMÍA SOCIAL

Basada en la importància de les persones, la formació contínua i el desenvolupament de la creativitat, la democratització de l’economia, el treball estable i de qualitat, el compromís amb la societat, l’entorn i la qualitat de vida.

ECONOMÍA DEL CONEIXEMENT

Basada en el fet que la producció, la distribució i l’ús del coneixement com el major conductor del creixement, la creació de riquesa i l’ocupació.

Obteniendo este resultado:

ECONOMIA SOCIAL DEL CONEIXEMENT

És aquella economia que inverteix en capital humà i capital social. Una economia que fomenta l’habilitat d’inventar i innovar amb la finalitat de generar nous coneixements i promoure idees que es converteixen en productes, processos i organitzacions capaces d’impulsar el desenvolupament per a així crear benestar i resoldre dificultats econòmiques a la societat.

Una manera d’adquirir, treballar i impulsar el coneixement de manera que sigui el motor que impulsa el creixement, la creació de riquesa, l’ocupació i la cohesió social a través de la innovació.

Registrada i desenvolupada per Cal Tip. ©

Des de Cal Tip el coneixement és facilitar l’aprenentatge i el creixement globalitzat multidisciplinari, ja que entenem que el coneixement és holístic i no es divideix en parcel·les estanques i incomunicades. També generem valor a partir del treball en equip, facilitant el desenvolupament professional/social, que ha de posar-se d’acord per a  escoltar, respectar actituds i opinions, així com ser escoltat i respectat.

Per a Cal Tip el coneixement, la formació i els seus resultats adquirits i implementats, són un element clau per a aconseguir els nivells més alts d’activitat i ocupació, així com els nivells més alts de productivitat en les competències professionals, el treball i competitivitat en el teixit empresarial. I no menys important, formar, acompanyar des dels valors, la transparència, el respecte i raonament, prenen decisions i accions responsables.

El nostre objectiu ser un espai de trobada i participació per a treballar i contribuir, en el qual les persones puguin desenvolupar-se tant a nivell personal com professional, compartint coneixement amb la resta de membres de l’espai, donant com a resultat projectes i serveis amb un impacte positiu en el seu entorn a nivell social, professional, cultural i mediambiental.

Cada persona que ve a Cal Tip deixa la seva “llavor” contribuint a aquest desenvolupament, posant en valor el coneixement compartit com a eina de transformació.

En Cal Tip trobaràs a persones amb inquietuds que busquen un lloc de treball flexible, d’intercanvi de coneixement, trobada i col·laboració per a llançar un nou projecte, descobrir oportunitats socials, econòmiques, professionals i personals. I espai de concentració i/o inspiració on creguem #ecosistemasdecreixement.

Oferim eines per a fomentar el creixement i la confiança personal i professional del barri de Gràcia, gestionar el talent de les persones, promoure el coneixement des del barri per a la ciutat, tot això creant un espai on es donin la mà el talent, la participació, la intercooperació, la col·laboració i el desenvolupament sostenible.

ELS NUESTRES HASHTAGS

#empresarial

#crecimiento

#formacion

#aprender

#workspace

#eventspace

#startup

#collaboration

#innovacio

#holistic

#empreneduria

#formation