COWORKING
és la pràctica per la qual els professionals que no comparteixen sector, ni activitat, ni empresa, generen ecosistemes de creixement.

El coworking pretén transformar la manera de treballar en espais oberts on la paret desapareix com a element de separació, disposar d’una flexibilitat horària en el treball immillorable, incentivant una bona gestió del temps i una major productivitat en les responsabilitats i tasques de cada professional.

Amb el coworking s’aconsegueix crear un espai més ampli per a desenvolupar el treball, on es donen la mà la cooperació, la co-creació i la col·laboració entre aquests, a més de l’intercanvi d’idees i/o iniciatives entre professionals generant i creant un equilibri fomentant actius en formació, en innovació, en creativitat, en tendències, en creixement empresarial, en coneixements i, sens dubte, a millorar les relacions professionals.

 

A Cal Tip, en el que a espai de treball compartit es refereix, un dels objectius principals és optimitzar al màxim el temps, la productivitat i la motivació posant al teu servei totes les eines necessàries perquè es faci realitat el progrés i la contribució en el teixit empresarial. Per això i, per a començar, el coworking i sales de reunions per hores, setmanes i/o mesos són la solució per la seva singularitat on s’ofereix l’equilibri per a treballar de manera més independent, on ens proporciona un entorn de treball compartit més atractiu i acollidor. I al seu torn, apunta cap a la necessitat de nous models d’autogestió, noves maneres de col·laborar, de generar coneixement i de crear valor compartit.

 Neteja

Optimitza el teu temps i la teva inversió!
Obtenint un entorn creatiu, multidisciplinari i inspirador, on pots disposar d'una flexibilitat horària en el teu treball diari immillorable, on incentivaràs una bona gestió del temps i la conciliació amb la teva vida personal!

Uneix-te a l'ecosistema de creixement